Поглед на најфотогеничниот спортски настан на годината, Рели Дакар. Патувања преку Аргентина, Парагвај, Боливија низ прекрасни пејсажи, дива и груба природа. Истакнување на атлетски гест и енергијата кај натпреварувачите низ трката.

 

540 Прегледи