Претседателството на Барак Обама отсекогаш имало долготрајна сенка на сомнеж кој висел над неговиот легитимитет поради постојаните прашања околу неговиот вистински датум на раѓање.

Многумина веруваат дека земјата на раѓање на Обама е, всушност, Кенија, а не САД, но овие идеи обично се укинале како “теории на заговор”, особено со оглед на тоа што Белата куќа објави копија од хавајската матична книга на родените на претседателот во 2011 година.

Каунти Шерифот Џо Арпаио и главниот детектив Мајк Зуло здружени со експерти за судска медицина, по излегувањето на изводот на родени, биле оставени како многу незадоволни со веродостојноста на презентираните докази, а по 5-годишната истрага, тие заклучија дека изводот на родените, го покажува родното место на Обама, Хаваи, како апсолутен фалсификат.

Шон Лукас, адвокатот од Вашингтон, неочекувано почина на 2 август, 2016, откако беше пронајден во несвест во бањата со неговата девојка во нивниот дом во Вашингтон, и по одложување од 3 месеци, полицискиот извештај ја констатира неговата смрт, како случајна.

Според Канцеларијата на Главното медицинско испитување на Вашингтон D.C., причината и начинот на смртта на Шон Лукас беше:

Причина: Резултат на комбинацијата на негативните ефекти на фентанил, сиклобензаприн и митрагинин.
Начин: Несреќа

Иако смртта на Лукас беше официјално класифицирана како несреќен случај, сомневањата беа брзо возбудени откако адвокатот ги приложи документите до DNC за поведување постапка за наводнa измама во претседателската трка.

Оваа смрт исто така, дојде за помалку од еден месец по смртта на убиениот и вработен на Демократскиот национален комитет, Сет Рич, за кој неодамна потврди Викиликс дека беше протекување на мејловите на DNC, а не од страна на Русите како што мејнстрим медиумите сакаат да се верува.

Видете ја Службената Причина за смрт подолу:

https://www.scribd.com/document/320680575/Lucas#fullscreen&from_embed

Сега, свежи докази излегоа на виделина а тоа е извор близок до Лукас, кој сака да остане анонимен, истапи тврдејќи дека г-дин Лукас му прикажал докази кои го откриваат вистинскиот идентитет на претседателот Барак Обама, непосредно пред неговата прерана смрт.

“Тој ми кажа дека ќе се прикажат сите докази и со тоа не само што ќе му се свири на Претседателството на широко отворено туку и на целиот свет и неговиот политички систем”

“Тој велеше,” ова е големо “, и дека тој мора да го истражи сето тоа,  но знаеше дека треба да го направи многу прецизно”

Кога Лукас беше запрашан дали тој е загрижен доколку Обама тргне кон него, тој рече:

“Не е Он [Обама] тој, за кого сум загрижен, туку за тие за кои тој работи”

“Јас го [Лукас] прашав што е доказот, тој рече дека не може да се каже тоа, но дека се покажало дека не е Обама тој за кој мислевме дека е. Јас не мислам дека тој самиот го поседувал доказот, но дека дефинитивно го видел.”

Набрзо по ова Шон Лукас беше пронајден мртов во мистериозни околности.

Можеби адвокатот од Вашингтон се тетеравеше врз повеќе докази за фалсификувањето на изводот од матичната книга на раѓање ? Можеби тоа беше нешто повеќе. За жал, тој веќе не е околу нас за да се одговори на овие прашања.

 

2892 Прегледи