1. ОФИЦИЈАЛНИТЕ ЛАГИ НЕ СЕ ЕФЕКТИВНИ ВЕЌЕ, СЕГА И СЕ ИСПОЛНУВААТ ЗА ПРИЗНАВАЊЕ

2. ЛУЃЕТО ВЕЌЕ НЕ ВЕРУВААТ ВО ПОЛИТИКАТА, ТИЕ СЕ ТОТАЛНО ВО КОНФУЗИЈА

3. ДОВЕРБАТА ВО МЕДИУМИТЕ ПАДНА. ДЕНЕС ТИЕ УШТЕ ГИ ПОСТАВУВААТ ПРИОРИТЕТИТЕ.

4. ОДБИЕНИ БАНКИ? НЕ, ИСЛАНДИЈА НЕ Е ВЕЌЕ РАЈ.

5. ВАТИКАН ПРОБУВА ДА ЈА ВРАТИ РЕПУТАЦИЈАТА. НЕУСПЕШНО.

6. ВОЈНИЦИ ЗБОРУВААТ? НЕ навистина.

7. ПОЛИЦИСКИ УБИВАЊА, ЛУЃЕТО НЕ ЗНААТ ШТО ДА ПРАВАТ.

8. СЕПАРАТИСТИЧКО ДВИЖЕЊЕ? НЕ УСПЕВА ТОА.

9. ОДБИВАЊЕ ГМО ХРАНА? Луѓето не треба да знаат дека биле труени.

10. Ослободување ( ЛЕГАЛИЗАЦИЈА ) на канабисот: Треба да се случи што побрзо.

229 Прегледи