109-годишна жена ги открила нејзините тајни за долг и здрав живот. Џеси Галан вели дека една од главните причини за нејзината долговечност е да се избегнат припадниците на спротивниот пол. Во прилично хумористично видео, Галан вели дека “избегнувањето на мажите” ќе додаде години во животот на секоја жена и дека тие “повеќе носат проблеми отколку што носат “вредност”. 109-годишната живеела независен живот, уште од само 13 години, дури и нејзините домошни ја опишаа како “апсолутно неверојатна”. Пред да почине, Галан даде целосно интервју за тоа како се живее долг и здрав живот.

323 Прегледи