Според генералниот инспектор за одбрана и одбраната за финансии и сметководствена служба, недостасуваат 21 милијарда долари во финансирањето на даночните обврзници.

За да им се помогне на луѓето да го разберат обемот на ова, $ 1 Трилион е 1000 милијарди долари. Ова значи дека недостасуваат 21.000 милијарди долари во даночните обврзници.

Како е ова можно?

Што се однесува на деталните информации, ве уверуваме дека набрзо ова ќе ви го принесеме на послужавник.

416 Прегледи