Neuschwanstein, Германија

Waitomo пештерите, Нов Зеланд

Колмар, Франција

Пештерите Бату, Малезија

Москва,Русија

Цветниот тунел Вистериа, Јапонија

Манастир во Бутан

Пештерата на кристалите, Мексико

Храмот Ангкор Ват, Камбоџа

Ангелските водопади, Венецуела

Петра, Јордан

Шарените карпи во Данксиа, Кина

Островот Монт Сеинт Мишел, Франција

Памуккале, Турција

Вијадуктот Гленфинан, Шкотска

Заливот на 3000 острови, Виетнам

Лас Лахас, Колумбиа

Островот Вадху, Малдиви

Синтра, Португалија

Замокот Пелеш, Романија

Национален парк Жангијае, Кина

Таџ Махал, Индија

Тунелот од гранки, Ирска

Палатата Версај, Франција

Полиња со лалиња во Скегит, САД

Авенијата на Баобабите, Мадагаскар

 

 

 

641 Прегледи