Многумина од нас мислат дека ако сме супер зафатени значи дека сме ефективни и имаме продуктивен ден. Да бидеш зафатен не секогаш значи да бидеш ефективен и да бидеш ефективен не секогаш значи дека треба да работиш деноноќно без престан.

Тимот на Криста верува дека ако некој е супер зафатен, тоа е далеку различно од тоа да биде ефикасен. Во продолжение ќе ги направиме 5-те најкарактеристични споредби помеѓу зафатените и ефикасните луѓе.

869355-650-1459019894-7-4

869405-650-1459019894-6-4

870355-650-1459019894-10-3

870455-650-1459019894-3-7

870755-650-1459019894-2-4

 

639 Прегледи