Наш совет е со сето ова сепак да бидете внимателни, за да не се дојде до заблуда ( прелест ). Да помислиме дека се знаеме, а всушност ништо незнаеме. Да не се осврнеме толку многу на ,,нашите моќи” – хуманизам туку да не заборавиме на Божествените и Христови дела преку Љубовта кон Човекот и созданието ( неговите алатки ).

Наш совет е да се има Духовник. Иако делуваат ваквите работи небитни. Многу не ставаат акцент. Сепак преку Духовникот ваквите работи се прочистуваат на чудесен начин. Дури сигналите стануаат појасни или пак одлучуваме да не им ставаме акцент.

1. Наоѓање или гледање бел пердув

Белите пердуви се знак дека треба да го најдеме Тој некој што го изгубивме. Од таа личност е пораката ( на чуден начин преку нашуот Ангел Чувар ) дека тие размислуваат за нас. Ова е порака од задгробниот живот и додека ние не можеме да го испратиме назад можеме да го прифатиме. Силната и Огнена Молитва ( Созерцанието ) како што велат Светите Отци е како технологија. Бидејќи живееме во 21 век и тренд е наното тогаш нека биде нано технологија. Сепак Бог е посилен и од нај напреднатата технологија. Така да не ве чуди ништо.

2. Почувствувањето на огромните неочекувани емоции

Емоциите поврзани со она што луѓето го размислуваат за тебе може да се проектираат врз тебе, ако си енергично отворен. Колку повеќе го отворите вашиот дух и срце, толку повеќе емоции може да доживеете од ваков вид. Кога позитивните емоции доаѓаат на вашиот начин, тоа може да биде неверојатно, но ако чувствата се негативни, може да ви нанесе сериозен пад.

3. Се чувствува во вашите соништа

Луѓето кои мислат за нас често се способни да влијаат на нашите соништа ако нивните мисли и енергии се доволно силни. На пример, ако некој за кого имаш позитивни емоции, размислува за тебе и се прашува како да ти каже нешто што претходно можеш да го разбереш во сон. Универзумот функционира на мистериозни начини. Затоа треба да се има Духовник и да не се толкуваат соновите сами од себе. 95 посто можат да не доведат до заблуда ( прелест ) и сериозен очај и негатива.

4. Некој ви доаѓа на ум од нигде никаде

Ако мислите на некој од нигде никаде, веројатно, тие исто така, размислуваат за вас. Ова се случува затоа што нашата потсвест е свесна за своите мисли. Сè што е во овој свет е поврзано преку Љубовта, така овие пораки можат да патуваат далеку и широко. Но повторно многу внимателно со ова и без многу акцент да не се прелестиме и мислиме дека знаеме кој не мисли а всушност ништо незнаеме.

5. Случаен грч или чешање ( играње ) на окото

Секако, понекогаш ова се случува без никаква причина или затоа што нашите очи се иритираат, но ако го доживеете ова од никаде и емоцијата е поврзана со тоа, некој размислува за вас. Во зависност од емоциите што ги предизвикува, ќе ви каже дали мислата е негативна или позитивна, но обично, со ваква работа, таа е негативна. Ова може да биде едното или двете очи.

6. Чудни физички сензации

Ова би можело да дојде во форма на само сенило триејќи ни го грбот ( позади нас ) или нешто слично. Тоа е нешто што носи утеха на чуден начин. Овие работи се случуваат во најголем дел кога некој за кој се грижиме размислува за нас на позитивен начин.

7. Горење или треперење на ушите

Најверојатно сте слушнале за ова претходно. Кога некој зборува за нас, нашите уши понекогаш вребаат. Ова се случува бидејќи нашата потсвест доживува нешто за кое што нашиот свесен ум не е.

1051 Прегледи