Коментирајќи го вниманието од сите што го придружи на неговата писта, Ванг рече:

“Се работи за вашата состојба на умот. Не е за возраста. Природата ја одредува возраста, но не ја одредува вашата состојба на умот “.

Во видеото подолу Ванг ја истакнува важноста на здравата исхрана и начин на живот. Наводно, тој работи околу три часа на ден.

598 Прегледи