Анонимус излезе со ново видео на својот ЈуТјуб канал, притоа посветувајќи внимание на неодамнешните настани што се случија како резултат на повикот на Трамп да ја нападне Сирија, која беше базирана на информациите што неговата администрација ја доби за очигледниот напад на хемиското оружје на Асад врз сопствениот народ – настан за кој знаеме дека нема докази.

Работите брзо се придвижија, додека воената активност се зголемува околу Европа, додека тензиите продолжуваат да се интензивираат. Северна Кореја, исто така, влезе во сликата, бидејќи нивниот однос со САД станува сѐ поизразен. Додека нема напад досега, многумина се загрижени дека тој пак ќе биде неизбежен.

376 Прегледи