Банско и Рилски Манастир ( 2 во 1 ) – Патувај за Екстра Поволна Цена !

Молитва, Спа, Сауна, Дружба. Сеопфатен Восхит. Дводневен пакет аранжман кој ќе ви овозможи перфектна комбинација на духовното и туристичкото. Два дена се доволни да се наполниме со Благодат, да ги … Continue reading Банско и Рилски Манастир ( 2 во 1 ) – Патувај за Екстра Поволна Цена !