Бил Гејтс е двојно намален на неговата цел да ја депопулира планетата, користејќи измамнички орвелски двојник во ново видео за да ги бамбозоли неговите наивни следбеници, верувајќи дека “со тоа што луѓето ќе бидат поздрави, можеме да го намалиме светското население”.

Не правете грешка, кога Гејтс зборува за “да ги направи луѓето поздрави”, за што тој навистина зборува, го спроведува задолжителното пронаоѓање на неговите експериментални вакцини. Истите вакцини кои веќе предизвикаа масовна стерилизација и смрт на повеќе континенти.

Вториот најбогат човек на планетата е посветен глобалистички и еугеничар кој работи кон целта на Новиот светски поредок за депопулација. За да не ги заборави овие факти, Бил Гејтс редовно излегува од својот пат да не потсетува на нив.

296 Прегледи