“Доналд Трамп не е популарен за тоа кој е, популарен е за тоа кој не е”

Рејтингот за одобрување на претседателот е на историски падови. Стравот е на највисоко ниво од било кога досега. И себичните придобивки се промовираат како што треба да се живее животот. Многу луѓе го посочуваат прстот кон Трамп, но дали е Тој само одраз на однесувањето на САД во целина?

Сегашниот претседател е во Белата куќа, бидејќи граѓаните на САД го одбраа и тоа не е коренот на проблемите, туку само симптом. Ова е темата што се дискутира во ова видео од Лондон Рејлс со Симон Синек што ги споделува своите ставови за Трамп.

238 Прегледи