Само еден месец по трагичната смрт на Ентони Бурден, деталите на новинарското финале ќе бидат објавени во јавноста, покажувајќи дека поголемиот дел од неговото богатство сега е “исчезнато”. Копија од последната волја на починатиот г-дин Бурден беше поднесена во Менхетн во четврток која покажува дека тој го оставил речиси целиот свој имот на неговата 11-годишна ќерка Аријан. Сепак, вредноста на наследството на единствената ќерка на Бурдејн е проценета на 1,2 милиони долари, што е помалку од 10 проценти од вредноста на целиот имот што го поседува а е вреден 16 милиони долари. Според извршителите на имот, мајката на Аријан и поранешната сопруга на Бурдејн, Отавија Бусија, младата наследничка наследила речиси сè и каде се останатите 14,8 милиони долари од неговото богатство е сеуште “непознато”.

521 Прегледи