Актерот Џим Кери удри на имиграционата политика на претседателот Доналд Трамп во еден пост на Твитер, опишувајќи го однесувањето на Трамп и неговите следбеници како “полоши од животните”. Изборот ги навредил многуте адутници кои ефикасно гласале за политиката на Трамп.

https://twitter.com/JimCarrey/status/1004043610755510276/photo/1

https://twitter.com/JimCarrey/status/1003055023268347904/photo/1

381 Прегледи