Ексклузивно и само за вас тимот на Криста.мк може да ви го обезбеди секое ваше патување.

Телефони за контакт: 078/849/708 

                                                078/688/468  

Специјална Понуда имаме за Острог ( Острошки Манастир ) со тоа што го нудиме еднаш месечно ( во сите 12 месеци во годината ), во секој втор викенд од месецот. Ова патување е со една ноќ спиење во Долниот или Горниот Манастир. Во долниот се плаќа 5 евра по лице за кревет за разлика од Горниот за кој не се плаќа тоа. Секогаш се тргнува во Петок во 22 00 или 23 00 часот. Се пристигнува во Острог во сабота претпладне. Се враќа во Скопје во недела веќе попладне или приквечер. Се посетуваат и други манастири или градот Подгорица. Се по пат и на договор и по желба на патниците за време на патувањето за плус или минус од вкупното искористување на понудата. Цената на ова патување варира од 1300 денари до 2000 денари зависно од тоа со каков превоз ќе се патува. ( Комбе за 8 луѓе ( ако се пријават до 8 ), комбе за 20 луѓе ( ако се пријават до 20 ) или автобус ( ако се пријават до 50 луѓе ).

Нудиме Приватен Превоз и Приватен Шофер буквално за секој град или место каде што би сакале да отидете. Цела Македонија, Белград, Атина, Букурешт, Солун, Софија, Истанбул, Загреб, Подгорица, Љубљана, Егејско Море, Црно Море, Јадранско Море и многу други што не се спомнати. ( Ваше е само да не контактирате и да не прашате ). Превозот можете да го изнајмите и сами да си бидете шофер. Освен горенаведените возила има и специјални возила од типот на Пасат. Доколку сте нашле сместување или имате каде да се сместите тогаш овој превоз е супер опција.

Доколку имате потреба од Сместување слободно обратете ни се и контактирајте не на горенаведените телефонски броеви. Штом ни се јавите ние ќе го дадеме својот максимум ( за што ни е потребен еден ден ) да ви обезбедиме супер безбедно, приватно, мирно и екслузивно патување и сместување ( хотели, апартмани, станови, куќи, вили ) – зависно од тоа каде патувате, моменталната понуда и слично. Доколку не успееме во сместувањето односно да удоволиме на вашите посебни желби немојте да ни се налутите. Се се случува во живо и во самиот даден момент. Наменето е за оние кои не се снаоѓаат најдобро сами.

Криста.мк се жртвува само за вас, искористувајќи го својот тимски и индивидуален потенцијал и арсенал да биде вашиот слуга.

ВАШЕ Е ДА НИ СЕ ЈАВИТЕ И ДА ЈА КАЖЕТЕ ВАШАТА ЖЕЛБА. НИЕ СМЕ ТИЕ КОИ ЌЕ СЕ АДАПТИРАМЕ НА ВАШИТЕ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ. Откако ќе ни се јавите, ни давате еден ден за да ви вратиме односно да ви се јавиме пак ние и да ви кажеме на што сте. Штом го направиме тоа, договараме цена а начинот на плаќање е во кеш и се плаќа на фирмата во чија сопственост се превозните возила. 

1176 Прегледи