Евиа – Едипсос ( Остров на чудотворни манастири ) – Првата Грчка Бања во комбинација со море

Патувај на Величествено Поклоничко патување во Едипсос на островот Евиа ( Грција ) Едипсос, или како што се нарекува Лутра Едипсос, е најпознатата и најстара бања во Грција, и се … Continue reading Евиа – Едипсос ( Остров на чудотворни манастири ) – Првата Грчка Бања во комбинација со море