Фотографии и Информации за Хотелот Лито каде ќе се сместат оние кои ќе одат на Островот Евиа ( Едипсос )

ОПИС на Вилата Хотел ЛИТО *** се наоѓа во центарот на Едипос во близина на пристаништето и термалните извори. Хотелот е реновиран, има рецепција, бар, ресторан. Располага со 32 комфорно … Continue reading Фотографии и Информации за Хотелот Лито каде ќе се сместат оние кои ќе одат на Островот Евиа ( Едипсос )