Посебни прилики бараат посебен вид фотограф, а неколку прилики се повеќе посебни од вашиот свадбен ден. На крајот на краиштата, добивате само една од нив (добро, тоа е и идејата) и затоа фотографот треба да собере сè и сé што е можно совршено за да го зачува вашиот ден совршен. Тоа е голема одговорност, и како што можете да видите, некои луѓе навистина ја сфаќаат таа одговорност многу сериозно!

333 Прегледи