Зошто ова Патување во Банско е полн погодок – Фото+Инфо од Хотелот Поларис Ин во Банско

Снег, Молитва, Скијање, Сауна, Спа – За екстра поволна цена патувај во Банско-Рилски Mанастир МАПА Шармантниот Апартхотел Polaris Inn нуди стилски декорирани апартмани во близина на падините на планината Пирин … Continue reading Зошто ова Патување во Банско е полн погодок – Фото+Инфо од Хотелот Поларис Ин во Банско