Кога луѓето ќе се разбудат за вистината за тоа што се случува во нашиот свет, тие имаат тенденција да размислуваат многу површно и плитко.

Вистината, излегува, и таа е многу поголема – и многу пострашна – од она што речиси секој го замислува.

Многу луѓе сфаќаат дека сега на Земјата се води битка меѓу глобализам и популизам ( двете се ужас ).

Глобалната интрига на контролори бара целосно предавање на човековата слобода и апсолутна контрола над целиот говор, сите мисли, светски “пари”, националните економии, науката, медицината, историјата и дури “вистината”.

Поттикот за глобална контрола врз планетата е реален, но тоа е само првиот чекор во уште поголем план кој сега е во тек … план за буквално да го уништи човештвото и да ја така речено терара планетата за да ја подготви за пост-човечка иднина.

Сите ние, кои сме про-човечки, не сме само во борба за човечка слобода и слобода против глобалната тиранија; ние всушност се бориме за преживувањето на човечкиот род.

Победата на глобалистите сега е прашање на живот или смрт за целиот човечки вид.

Кликнете и погледнете бонус видео:

https://www.brighteon.com/5975949289001

234 Прегледи