Автомобилот MOY Concept беше направен за една генерација што се користи за користење на медиумите за да се изразат себеси. Идејата е секој да може да дизајнира сопствен автомобил на сопствен компјутер, а потоа безжично да го примени дизајнот на нивното возило или да го сподели со други преку веб-сајт или дури и преку e-mail. За оние кои немаат креативна вештина, има мноштво шаблони за избор. Автомобилот е секогаш поврзан, замислете динамично менување на изгледот на вашето возило во движење. Дизајниран од Елвис Томленовиќ.

279 Прегледи