Првите религии на човештвото започнале како темни култови на обожавање и ритуално жртвување, посветени на нашите поробувачи, кои биле обожавани како “богови”. Некои од нив, се и физички постоечките Анунаки или Нефилими познати во книгата на Енох прадедото на Дедо Ное, каде што се обожувале како живи богови, и сите имале храмови посветени на нив.

Други, како рептилистите и сивите ( Greys ), биле обожавани како “богови на подземјето”. Тие беа оние кои бараа постојани човечки жртви (особено децата).

Главната улога на првите тогашни свештеници ( чинови кои денес им се доделуваат на илуминатите ), беше да ги спроведат овие човечки жртвени церемонии и да донесат свежа крв (исполнета со секрет на надбубрежните жлезди) и сѐ уште тепаните срца на жртвите, на нивните “богови” – рептили, кои би ги избрале овие понуди од специјално дизајнирани комори што го поврзаа нивниот свет со надворешниот свет. Често, рептилистите ќе бараа да се донесат и живи бебиња.

Мора да се разбере дека рептилистите и луѓето воопшто не се компатибилни, бидејќи ние не можеме да го издржиме начинот на кој изгледаат или мирисаат, и затоа што се ладни крвни суштества, тие бараат големи количини на надворешна топлина, која што ние нема да можеме ниту малку да ја толерираме.

Според познатите вонземски контакти и средби, како што се тие на Алекс Колиер, како и бројните луѓе кои имале блиски средби со од третиот и четвртиот вид, познато е дека рептилистите даваат многу лош мирис на тело, што може да се спореди со расипани јајца или сулфур.

Додека ги доставувале живите бебиња или крвта и органите на жртвите, многу свештеници фатиле глетки на овие “богови на подземјето”. Само замислете си дека сте во темна соба со овие масивни предатори, кои мирисаат на скапани јајца.

Замислете дека добивате прилика да видите како го измачуваат човечкото бебе или ги слушаат нивните крикови додека се борат со свежа крв и органите на жртвите. Токму вака започнаа најмрачните приказни на подземниот свет, и токму ова е причината зошто свештениците проповедаа.

И тоа е исто така и причината зошто имаме толку многу статуи на кои се прикажани рептилски хуманоиди, актуелни змејски статуи ширум светот, легенди за рептилски демони (вклучувајќи ја и легендата за Свети Архангел Михаил, Свети Димитриј, Свети Георгиј и Змејот), како и слики на ѓаволи / демони кои се прикажани како рептилни во изгледот. Исто така е важно да се знае дека, барем на некои јазици, ѓаволот и змејот биле синоним.

Значи, да, рептилните вонземјани се античките “демони”, “ѓаволи” и “боговите на подземјето”. Исто така, може да се прифатат и упатувањето на други злобни вонземјани како “демони”, бидејќи тие исто така се интимно вклучени во заробувањето на нашиот вид уште од самиот почеток.

Но, лажно е дека сите тие се демони. Постојат повеќе благотворни видови на вонземјани кои претрпеле слични судбини како што е нашата од рацете на рептилистите и нивните сојузници, и тие вистински може да се сметаат за нашето Универзално семејство ( Небесно ).

Во продолжение ви оставаме бонус со видеа и фотографии.

232 Прегледи