Во видеото подолу, Патријархот Кирил објаснува како Владимир Путин брзо одговорил на барањата на Руската црква и за неговото лично патување во Сирија!

Маиците подолу можете да ги нарачете на следните два линка : ЛИНК1 и ЛИНК2.

 

493 Прегледи