Разгледајте ги ТОП Дестинациите и Аранжманите за месец Октомври 2018 година. Целите понуди ви се изложени индивидуално за секоја тура. Кликнете, прочитајте, РЕЗЕРВИРАЈТЕ !!!

ЧОКОЛАДНА АВАНТУРА ПЕРУЏА – ФЕСТИВАЛ НА ЧОКОЛАДОТО ВО ИТАЛИЈА

Спектакл за паметење, турнеја – Cirque du Soleil, инспирирано од филмскиот хит АВАТАР, ЗАГРЕБ

ОКТОМВРИ во ПАРИЗ – Директен Лет од Скопје

Октомври во РИМ – Директен лет од СКОПЈЕ

11-ти ОКТОМВРИ ВО НЕЗАМЕНЛИВИОТ ИСТАНБУЛ ( ЗА НЕКОГО СЕУШТЕ КОНСТАНТИНОПОЛ )

ИМАЈ НЕОБИЧЕН ОКТОМВРИ ВО БУДИМПЕШТА

ДАМИ И ГОСПОДА: 11-ТИ ОКТОМВРИ ВО ЏЕНТЛМЕНСКА ВИЕНА

11-ТИ ОКТОМВРИ ВО ПРАГА – СУПЕР ЦЕНИ,НАЈДОБРО ПИВО,КРСТАРЕЊЕ,ДРЕЗДЕН

420 Прегледи