Ги сакаме човечките суштества, ја сакаме нашата историја и ги почитуваме сите култури. Ги сакаме сите добри луѓе подеднакво, без оглед на расата или националноста.

Без оглед на нашето етничко потекло или религиозни ставови, сите мораме да дојдеме заедно и да ја признаеме големата неправда што се случува во Европа во моментов: глобалистите користат верски екстремисти за да ја присилат Европа со сила во сила.

Повеќето од мејнстрим медиумите или со години ја игнорираа или ја покриваа оваа тешка ситуација, но конечно мораме да ја изложиме целата вистина додека не биде предоцна.

Мигрантите што се доведени во Европа се претежно мажи, тие доаѓаат од сиромашни семејства, имаат многу мало или никакво образование, тие се верски екстремисти и се подигнати во култура што ги угнетува и злоупотребува жените.

Исто така, многу е важно да се забележи дека само мал број од овие луѓе се бегалци од Сирија. Повеќето од нив не се! Повеќето од нив доаѓаат од земји од африканскиот континент, НЕ од Сирија, која се наоѓа на Блискиот Исток.

За да се влоши работата, МИЛИОНИ муслимани  се очекува да пристигнат во Европа оваа година. И тие не се научници што ќе помогнат да ја збогатиме европската култура, па затоа треба да престанеме да го сфаќаме смешното поимање на “културното збогатување” сериозно.

Всушност, тие не се заинтересирани да се интегрираат меѓу Европејците.

Опасностите

Британскиот шеф на одбраната, началникот на воздухопловниот штаб, Сер Стјуарт Пич, во 2016 година предупреди дека борците на ИСИС “се движат во приливи на мигранти и се кријат во обичен поглед”.

Ако застанете и размислете за тоа за момент, тие се совршен тројански коњ да ја уништат Европа: необразовани, насилни, религиозни екстремисти и сега тие се охрабруваат да ги принудат своите тесни погледи кон другите.

И ова не е мислење, туку докажлив факт.

Бидејќи овие мигранти почнаа да пристигнуваат во Европа, стапката на криминал е зголемена.

Назад во 2013 година, “стотици муслимански имигранти беснееа низ делови од шведскиот главен град Стокхолм, палеа автомобили и автобуси, поставуваа пожари и фрлаа камења во полицијата”.

Ова е како Стокхолм изгледаше како по нападот:

Во 2015 година, беше објавено дека муслиманските мигранти ги зголемија злосторствата во Германија за 65 отсто. Во 2016 година, беше објавено дека кривичните дела од мигранти се зголемиле за уште 50 отсто. Тоа е вкупно 115% зголемување на кривични дела за само две години.

Од една од најцивилизираните земји на Земјата, Шведска е претворена во силниот капитал на Европа.

Откако шведскиот парламент едногласно одлучи да ја смени порано хомогената Шведска во мултикултурна земја, насилниот криминал се зголеми за 300 отсто, а силувањата за 1.472 отсто. Шведска е сега број два на листата на силувани земји.

Околу 1.200 жени биле сексуално нападнати во Келн, Германија, во новогодишната ноќ. Од 2000 муслимански мигранти за кои се сомнева дека биле вклучени во нападот, само двајца биле осудени.

Во прилог имате неколку Видеа. Се надеваме знаете Англиски.

758 Прегледи