Дали сте се нашле себеси како го забелешувате намалувањето на квалитетот на музиката ?  Ако мислите дека сте остареле и сте го изгубиле допирот технолошки и генерациски, не грижете се, тоа сепак не е вашата имагинација. Музиката постепено се влошува и ова видео ги истакнува токму причините.

Воглавном тоа се должи на песни снимани на компјутерски софтвери или само на еден инструмент.

241 Прегледи