Здраво, јас сум Угур. Јас живеам во Турција, која се наоѓа веднаш до еден од најопасните региони во современиот свет. Контрастот помеѓу овие територии одразува два различни света за мене, и тоа ме инспирираше да го прикажам ова во мојата работа.

Би сакал целиот свет да живее со фразата на Мустафа Кемал Ататурк “Мир дома, мир во светот”, кој беше имплементиран како надворешна политика на Турција.

Повеќе информации:  Instagram

523 Прегледи