Започна лудата Шопинг Манија, во Котон во CityMall. Искористете ги најголемите попусти за оваа година (на целата есен/зима колекција)!!! Котон во CityMall не престанува да изненадува !!!!
На досегашното финално намалување до 70% попуст Котон додава специјално за вас уште -20% кои се пресметуваат на каса !!!!
Попустот се однесува на целата есен\зима колекција .
Повелете, Котон во CityMall ве очекува !!!

Подолу можете да видите изложени фотографии од некои од парчињата на облека од есен/зима колекцијата.

Котон е турска компанија за облека со седиште во Истанбул. Од 2015 година, синџирот има над 362 продавници во 25 земји. За повеќе информации ви ги приложуваме линковите од нивната официјална веб-страна, како и нивната фејсбук страна.

https://www.koton.com/

https://www.facebook.com/KotonGlobal/?brand_redir=33709448234

 

 

 

 

 

 

5256 Прегледи