Ако некогаш сте се обиделе да најдете љубов на апликацијата за ДЕЈТ Тиндер, знаете дека процесот, со нејзината навидум бесконечна платформа преку која потенцијалните партнери може да се најдат, може да биде исцрпувачки. Но, што ако имате ангел-чувар да ве води низ процесот? А што ако тој ангел чувар се случи да биде Џенифер Лопез?

Во новата епизода на видео-серијата на Tinder’s “Swipe Sessions”, Лопез и помогна на Брук, 29-годишната кантри пејачка, да ги разбере нејзините можни партнери на Тиндер. Брук рече дека сака еден тип на човек со кој би можела “да исецне дрво”, па така, иако некои од опциите на Брук се нишаа – во која таа се чудела на биото на некој дечко , кое гласи: “Ако чуваш кечап во фрижидер, НИШТО ”

“Момците, се додека немаат 33 години, се навистина бескорисни”, рече Лопез.

Според Џејн Грир, стручњак за односи со седиште во Њујорк и автор на “Што за мене? Стоп за себичност од уништување на вашата врска”, советот на Лопез е всушност прилично цврст – особено ако сте специјално во потрага по посветеност.

“Тоа може да ги вклучи мажите во нивните рани 30-ти години за да ја воспостават својата професионална кариера и да чувствуваат чувство на финансиска стабилност, што им помага да се чувствуваат посигурни во животот”, рече Грир за INSIDER. “Како резултат на тоа, ова може да им даде зрелост што доаѓа со остварување, искуство и успех”.

Ова не значи дека момчињата во нивните 20-ти треба автоматски да бидат надвор од границите. Но, тоа не нуди објаснување за тоа зошто некои мажи се чини дека направиле ненадејна промена во нивната способност да се посветат околу времето кога ќе наполнат 30 години.

“Понекогаш гледате дечко кој е во неколку врски, но потоа, во раните триесети години, одеднаш се сретнува со жена и е подготвен да се ожени со неа”, изјави Грир за INSIDER.

Иако советот на Лопез можеби не функционира за секого, знаејќи дека вашата вредност и стандардите што се совпаѓаат со тоа никогаш не повредуваат никого. Во секој случај, следниот пат кога ќе се превртувате на апликацијата, ако се запрашате едно прашање, може да биде и ова – што би направила Џенифер Лопез?

595 Прегледи