Овие човечки копии или т.н “љубовни кукли” собраа многу интерес во последниве години. Неодамна, сепак, машките секс роботи или оваа сорта беше таа која им го зголеми интересот на жените. Една компанија која ги произведува овие практични љубовни кукли се вика “RealDoll”.  RealDoll вели дека неодамна почнале да произведуваат машки сексуални роботи поради “огромна побарувачка” од жените за мажи од бионични верзии на нивните многу популарни женски сексуални кукли. Компанијата нагласува дека за разлика од нивните човечки конкуренти, овие машки секс-роботи никогаш не се премногу пијани, заспиваат рано или може да немаат издржливост. Жените или мажите можат да ги користат своите роботизирани момци онолку колку што сакаат, под услов нивната батерија да биде целосно наполнета.

625 Прегледи