Првата дама Меланија Трамп побара Белата куќа да биде духовно исчистена од “демонски сили” пред да се пресели во неа тврди пастирот. Пастирот Пол Бегли тврди во интервјуто за The Weekend Vigilante со Шила Зилински дека  желбата на Меланија е “целосно да ја извади” Белата куќа од негативните сили “. Кога претседателот дозволил 40 пастори да влезат во Белата куќа и да го помазаат со масло и да ги полагаат рацете и да се молат за него – седум пати тој го направил тоа – тоа е нечуено до сега “, изјави Бегли.

“Барем тој е доволно скромен, признавајќи дека му е потребен Бог доволно за да продолжи да ги носи дома за молитва. И јас морам да го кажам ова, можеби тоа го започна Првата дама “.

401 Прегледи