Моштите на Свети Јован Руски на островот Евиа се Чудотворно-Исцелителни !!!

Патувај на Величествено Поклоничко патување во Едипсос на островот Евиа ( Грција ) Црквата на Свети Јован Руски може да се најде во Прокопиев ( Нова Прокопиа ) и е … Continue reading Моштите на Свети Јован Руски на островот Евиа се Чудотворно-Исцелителни !!!