На Литургија пред Скијање ( Бесценето ) – Црква Света Троица Банско – Фото+Инфо

Снег, Молитва, Скијање, Сауна, Спа – За екстра поволна цена патувај во Банско-Рилски Mанастир Црква Света Троица Банско Импресивната црква Света Троица се наоѓа во централниот дел на Банско. Се … Continue reading На Литургија пред Скијање ( Бесценето ) – Црква Света Троица Банско – Фото+Инфо