Во НБА и пошироко, работата на Брајант е апсолутно легендарна. Во средно училиште, Брајант почнувал со вежбање во 5 часот наутро и заминувал во 7 часот во вечерните часови, и успевал да игра со соиграчите еден-на-еден натпревари до 100 поени. Тој тренираше четири часа на ден за време на НБА сезона, уште повеќе кога не беше сезона, и вклучуваше неверојатно интензивни сесии дури и во деновите за игра.

194 Прегледи