Двете од најмистериозните измислени(фиктивни)  ликови ќе ги приклучат силите во она што е поставено да биде едно од најочекуваните изданија на Нетфликс.

Нетфликс ја добија жестоко оспорената тендерска војна и ги имаат правата за филм во кој Дороти Гајл од “Волшебникот од Оз” и Алиса од “Алиса во земјата на чудата” се испраќаат во домот за “проблематичните” млади.

198 Прегледи