Патувајте со стил ова лето во новото целосно електрично возило на Nissan. Без разлика дали се обидувате да истражувате на отворено со посебен пријател или сакате да одите на групна авантура, e-NV200 Camper може да ги задоволи вашите желби.

Според соопштението за медиумите од автомобилската компанија, возилото со изглед на брод е целосно електрично и има внатрешни и надворешни модификации кои го прават совршено за патување надвор од сообраќајната мрежа.

276 Прегледи