Норман Опенхајмер (Ричард Гир) само сака да се потврди себеси. Тој живее осамен живот во сенката на моќта и парите, па ги користи сите можни врски за да стигне до значајна позиција. Тој е опортунист, но не е многу добар во тоа. Но, еднаш успева да го направи вистинскиот потег кога купува скапи чевли за израелскиот политичар Миша Ешел (Лиор Ашкенази). Кога Миша станува премиер, Норман се наоѓа во центарот на геополитичка драма којашто не можел ни да си ја замисли.

Известување: Оваа страница не поседува датотеки на својот сервер. Сите содржини се обезбедени од страна на надворешни линкови кои се поставени на различни видео сервиси како Openload, Rapidvideo, Youtube кои се пак најверојатно одобрени од страна на сопствениците на истите.

1034 Прегледи