Глобалната телевизија РТ претстави документарен филм во кој се разоткриваат врските помеѓу Холивуд, ЦИА, ФБИ и Пентагон. Филмот се појави под името Secrets of Hollywood , а автор е Шон Стоун.

Филмот одговара на прашањето: Кој од холивудските глумци соработува со ЦИА, колку сценарија досега биле менувани поради притисокот на американската тајна служба и сомнителните смртни “незгоди” во кои голем број на глумци и режисери ги загубија своите животи!

Во филмот се тврди дека илијадници филмови во Холивуд се подлежни на цензура како на пример во “Argo“, “Mission Impossible 3” и “Black Hawk Down“!

Во продолжение во два дела ви го нудиме документарецот кој е поставен на Youtube, а доколку сакате можете да ја посетите нашата онлајн продавница и да ги разгледате дизајните и продуктите кои се таму изложени (дел од нив ќе бидат претставени веднаш под документарецот).

Поврзани статии:

Џоди Фостер: Холивудската елита сакаше да ме силува кога бев мало девојче!

Бред Пит ,,затруен” од одвратните Илуминатско-Холивудски ритуали на Анџелина Џоли !!!

 

302 Прегледи