Тој е најмоќниот човек на Земјата, кој владее над поморските закони (бизниси). Тој го контролира банкарскиот систем, масонството и тајните служби (ЦИА, ФБИ, НСА, СИС, МИ6, Шкотска јарда, Мосад, ЦСИС, ДГСЕ, ФСБ).

Ватикан поседува 60 отсто од целата земја на Израел и Земјата на планината на Храмот за нивниот трет Соломонов храм, каде што го сакаат нивниот престол.

Тој е дел од Arcana Arcanorum контролиран од папските крвни линии во рамките на I-Mori. Овие крвни линии се омега точка на контрола. Ова се Фарнезе, Орсини, Алдобрандини, Сомалија и Брекспер. Нивниот команден центар во воената просторија е во рамките на Borgo Santo Spirito, кој е заштитен со проектили!

Виктор Емануел IV сакал да го поттикне овој регион во Рим. Хенри Брекспер и Пепе Орсини се во висока контрола! Џејмс е Асистентски војник, Џејмс Грумер ја контролира американската корпорација.

За прв пат во речиси 500 години од животот, како тие велат Компанијата на Исус, најбројниот и влијателен верски поредок на католицизмот, ќе ја води неевропски, а особено од латиноамериканец. И ова само во моментот кога постои папа, пак, самиот е Језуит, а тој исто така е латиноамериканец.

Изборот на отец Артуро Соса Абаскал беше во рамките на плановите на општото собрание во Рим на 2 октомври, што се одржа наутро кратко време по 11.30 часот, кога во училницата беше слушнат голем аплауз.

Првиот кој јавно го објавува името на новиот генерал на отец, ја почитува традицијата што прва ќе биде информирана за папата, врз основа на специјалната врска која го обединува во наредбата основана од Игнатиј Лојола до наследникот на Петар.

859 Прегледи