Канцеларијата на Високиот комесар за човекови права на Обединетите нации санкционира сексуална револуција која ќе кулминира со легализацијата и со целосна поддршка на транссексуализмот, но исто така ќе ја поддржи легализацијата на педофилијата.

Бидејќи Deep State е дополнително изложен за нивната улога во случајот Pedogate, можеме да очекуваме повеќе контра напади, како што е легализацијата на педофилијата.

“Советот за човекови права на Обединетите нации, кој брои дел од најрифузните диктатури во светот како членови, минатата недела предизвика глобален бес, со гласање да назначат цар на ОН за надгледување на нормализацијата на хомосексуалноста и транссексуализмот ширум светот.

… Според пропагандната служба на ОН, дискриминираниот Совет за човекови права на ОН дебатираше околу мерката за речиси четири часа на 30 јуни, пред да ја усвои шемата на спорно гласање. Само 23 земји-членки и режими гласаа за создавање на новиот цар, додека 18 гласаа против и шест се воздржаа.

Мерката беше поттикната од тесно поврзана мрежа на комунистички и социјалистички влади во Латинска Америка со тесни врски со марксистичките терористички групи, западните глобалисти, Москва и Пекинг.

Голем број европски влади и други членови на “ЛГБТ заедничката група”, меѓу кои и Обама и ЕУ, исто така, одиграа клучна улога во промовирањето на шемата надвор од ОН за “човекови права”.

“За првпат работата на ова прашање [нормализирање на хомосексуалноста и транссексуализмот] ќе биде ефикасно институционализирана во Советот за човекови права”, рекоа ОН … ”

… “се одбележа како” голем чекор напред за човековите права во САД “.” Мерките што ги застапуваме овде – вклучително и новите закони за заштита на луѓето од дискриминација – се истите мерки за кои што денес се залагаме во владите насекаде “.

Иронично, пофалбата за силувачот на деца дојде дури и кога армиите на “мирот” на ОН се соочуваа со глобален гнев за систематско силување и сексуално искористување на децата ширум светот.

23032 Прегледи