Посетете го Чудотворниот Манастир Острог – Третото најпосетувано светилиште во православниот свет !!!

Почитувани Браќа и Сестри во Христа   Со најголема радост и задоволство повторно ве покануваме на прекрасно поклоничко патување на СВЕТИ ВАСИЛИЈ ОСТРОШКИ. 1 Ден (Петок) 30.03.2018: Скопје Состанок на групата … Continue reading Посетете го Чудотворниот Манастир Острог – Третото најпосетувано светилиште во православниот свет !!!