Доаѓа сезоната за одмор и празници, и знаеш што значи тоа. Токму сега, потрошувачите се најпрометни споредено со цела година, во потрага по производи за купување, и подароци за другите. За жал, повеќето купувачи не се свесни дека стотици предмети што може да ги купат содржат состојки палмино масло, што ја уништува животната средина и убива околу 25 орангутани секој ден.

148 Прегледи