Секој во овој свет се надева дека ќе биде успешен еден ден. Оттука се обидуваме да го направиме најдоброто од нашите кариери. Меѓутоа, понекогаш, мотивацијата за постигнување на успех ни наметнува падежи и веќе трошиме смешно многу часови во кои работиме премногу напорно.

Рич Ист е поинаков лик. Тој одлучи да се откаже од својата работа и да продаде сè што имал само поради патување. И кој е најдобриот дел тука? Тој е придружуван од најмалото суштество: мачката по име Вилоу. Сега нели е тоа нешто, што обично не го гледате во секојдневните весници ?

Тие патувале околу Австралија веќе две и пол години.

Еден ден, Рич одлучи да се откаже од својата работа, да го продаде својот имот и да го помине светот со својот пријател.

Тие патуваат и учествуваат взаемно во разрешување на мистериите околу нивната прекрасна земја.

Вилоу носи специјален уред за следење, па лесно може да се најде ако е изгубена.

Специјалната јака му дава мир на Рик, бидејќи лесно може да ги следи местата на Вилоу.

Овие двајца дефинитивно газат.

302 Прегледи