За време на вториот претседателски мандат на Обама, Соединетите Држави станаа прва точка на светот за сексуална трговија и педофилија. САД станаа главна дестинација за трговците со луѓе и детските сексуални робови. Барак Обама го пушти својот народ на цедило на многу начини за време на неговото време како претседател, но можеби тоа се најранливите членови на нацијата – децата – кои најмногу ги изневерува неговата администрација. Многу патриотски Американци сепак се гордеат со верувањето дека САД се, или барем биле најголемата и најмоќната земја во светот.

145 Прегледи