Посетете го Чудотворниот Острошки Манастир (Фотo + HD Видео)

На помалку од 90 километри од Требиње и само еден час и половина со автомобил се наоѓа еден од најпосетените светилишта во православниот свет – манастирот Острог. Треба да се … Continue reading Посетете го Чудотворниот Острошки Манастир (Фотo + HD Видео)