Изминатите неколку години навистина фрлија светлина врз она што се случува со децении, “силите што” во суштина ја обвинуваат Русија за бројни ствари, за кои сме сигурни дека ги знаете. Напишавме голем број написи кои беа етикетирани како руска пропаганда, написи за лажни знамиња во Сирија, на пример. Многу неинформирани луѓе брзо го означуваат тоа нешто како руска пропаганда, едноставно врз основа на информациите што ги преземаат од мејнстрим медиумите. Тие не признаваат дека терористичкиот напад, дури и инфилтрацијата на Сирија, не е само руско барање, тоа е тврдење што датира од децении! Тоа не потекнува од Русија, и тоа е нешто што многу луѓе во Северна Америка сега стануваат свесни.

Фактот што Путин доброволно и отворено ги означи овие настани како напади под лажно знаме и оние кои се целосно фабрикувани, едноставно го привлече вниманието на оние кои веќе биле свесни за оваа информација пред приемот на Путин. Ние веќе знаевме дека скоро секој висок политичар во светот го знае ова и ги чекаме оние кои се подготвени да го користат нивниот глас.

Токму затоа, кога Путин го посочи сатанизам и педофилија пред неколку години, го фати моето внимание. Откако ја истражувавме темата веќе неколку години, сосема е јасно дека оние врвните на оваа пирамида што доминираат во западната политика веројатно се вклучени дури и со повеќе психопатични тенденции. Да, ние мора да бидеме свесни за нивното воспитување и околности, повеќето од оние кои ги злоупотребуваат другите на таков начин, им го направија истото, па затоа циклусот се повторува.

Путин изјавил:

Ексцесите на политичката коректност достигнаа точка каде што луѓето сериозно зборуваат за регистрирање на политички партии чија цел е да промовираат педофилија. Луѓето во многу европски земји се засрамени или се плашат да зборуваат за нивните верски припадности. Празниците се укинуваат или дури се нарекуваат како нешто поинакво; нивната суштина е скриена, како што е нивната морална основа. И луѓето агресивно се обидуваат да го извезат овој модел во целиот свет. Убеден сум дека ова отвора директен пат до деградација и примитивизам, што резултира со длабока демографска и морална криза.

782 Прегледи