Ретки се можностите да го видиме рускиот претседател да зборува за својот личен живот. Гледајќи го како објаснува зошто почнал да го носи светиот крст и зошто никогаш не го симнува од себе е навистина посебно искуство.

Кое е чудото кое го натерало Путин да го стави на себе светиот крст?! Погледнете во видеото.

1195 Прегледи