Рускиот претседател Владимир Путин отпатувал од Србија по посетата.
Рускиот претседател ја заврши еднодневната посета на Србија со посета на храмот Света Сава, каде што собраните граѓани, кои дошле во храмот во голем број, рекоа: “Ви благодариме за вашето пријателство”.

Сепак, Путин уште еднаш покажа колку е одличен на крајот на неговата посета на храмот.

Заменик-градоначалникот на Белград, Горан Весиќ, на својата Фејсбук страница објави ексклузивно видео кое покажува дека Путин преку протоколот, кога го напушта храмот Света Сава, влегува во масите на граѓаните кои го поздравуваат и се ракуваат со нив. ”

Тренутак када председник Путин по одласку из Храма Светог Саве, мимо протокола, улази међу окупљене грађане како би се руковао са њима.

Posted by Горан Весић on Thursday, January 17, 2019

Извор: Ало/Н.С.

443 Прегледи