Рускиот претседател Владимир Путин потврди дека Русија ги идентификуваше двајцата осомничени кои беа потребни во врска со нападот со нови труење во Салисбери, Велика Британија. Путин негира дека двајцата мажи се воени агенти, тврдејќи дека тие се цивили кои не се поврзани со владата. Зборувајќи на економски форум во рускиот град Владивосток, Путин рече: “Знаеме кои се тие, ние ги најдовме. “” Нема ништо посебно или кривично за тоа, можам да ве уверам “.

Подолу на сликата ги имате двајцата осомничени и го имате видот на отров кој го користеле.

Татко и ќерка беа отруени.

451 Прегледи